Weekendkurser/Messe 2018

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
181124 B LYSBROENS ASTROLOGI 3. AF 3 WEEKENDER (Det ydre liv på Jorden) Ledige pladser 30‑06‑2018 10:00 Lør Yogaskolen B. Kim Pedersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 Weekend 3: Det ydre liv på Jorden

Vi kommer i denne weekend til at se på personligheden og ikke mindst på det arbejde, som den hele tiden laver igennem vores følelser, tanker, fortiden og den fysiske krop. Men hvad nu, hvis personligheden allerede er blevet gennemstrømmet så meget af sjælen, at den også er begyndt at optage energierne fra selve åndens verden?

 

Vi vil undersøge om Livets Træ afslører, hvordan planeterne virker ind i hinanden. De planeter, vi vil se nærmere på, er Jupiter, Merkur, Mars, Venus samt solen og månen. Hvordan udfolder de sig gennem menneskehedens mystiske rødder og os?

 

Er det, vi kalder syntese, i virkeligheden energier, som begynder at virke direkte igennem den sjælsgennemtrængte personlighed? Vi spørger os selv, om det er Merkur, som stiller de fire elementer til rådighed for os her på jorden.

 

Denne kursusrække er for dig, der har kendskab til astrologi, og som har en lyst og nysgerrighed til at lære nye tydningsmetoder.

 

Vi vil hver gang bruge meditation og visualiseringsøvelser som en del af undervisningen, og der vil ligeledes blive hentet inspiration fra en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder. Lad alkymien begynde!

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 181124 B
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-06-2018 10:00
Mødegange: 2
Lektioner: 16
Undervisere: B. Kim Pedersen
Priser:
Almen DKK 640,00
Pensionist DKK 580,00