Andre tilbud

Workshop 2019/1

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
191121 Fysiopilates " Meditation, øvelser og smerter " 19‑01‑2019 10:00 Lør Yogaskolen Anna Franciere
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

I denne workshop er udgangspunktet at lære, hvordan det er muligt at lave gavnlige øvelser, når kroppen gør ondt eller er udfordret på bevægelighed eller energiniveau, samt at lære hvordan meditation kan bruges smertelindrende.

Betydningen af gode udgangsstillinger, korrekt belastning, godt øvelsesvalg og nærvær i bevægelse er vigtige elementer.  Der arbejdes med afsæt i den enkelte deltagers udfordringer.  Når noget er svært, så er der alternative muligheder.  Målet er at få lyst og inspiration til god fremadrettet træning.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191121
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 19-01-2019 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 5
Undervisere: Anna Franciere
Priser:
Almen DKK 175,00
191122 Klarsyn og Arketypiske symboler 15‑03‑2019 19:00 Fre Yogaskolen Sheala Pedersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Hermed byder DOF Yogaskolen i Nyborg og Sheala velkommen til en spændende aften.

Denne aften vil vi kigge på, hvordan clairvoyance og kortlægning kan fungere med nogle enkelte øvelser og teknikker, alle kan anvende, og som vil stabilisere dig.
Så du vil kunne deltage aktivt i denne aftens program.

Endvidere vil Sheala arbejde med nogle stykker af de fremmødte, så de kan lære lidt om deres egen situation og om, hvordan de eventuelt kan håndtere den ud fra, hvad englekortene eller tarotkortene foreslår.

Sheala vil guide på en metafysisk clairvoyant måde, der hjælper dig til at finde nogle svar og løsninger på aktuelle problemstillinger. Dog vil du på denne aften ikke kunne komme helt ind til kernen i de aktuelle problemstillinger, da der kan være private udfordringer, du ikke lige har lyst til, at andre hører med på.

Så der vil blive taget hensyn til hver enkelt af dem, der får mulighed for at prøve at komme i nærkontakt med sig selv igennem sin åndelige guide. Kom og vær med til en skøn og varm aften med dig selv i centrum; enten, hvor du lærer at lytte og mærke selv, eller når Sheala fortolker din guides råd og vejledninger.  Der vil være plads til fra 5 til 8 deltagere i den "varme" stol, alt efter hvor meget tid, hver aktør tager.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191122
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-03-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Sheala Pedersen
Priser:
Almen DKK 200,00
Pensionist DKK 180,00