Foredrag og debat

Foredrag 2018/2

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
182123 Debatforedraget: Når livet bliver vildt - hvad gør vi så? 23‑11‑2018 19:00 Fre Yogaskolen Søren Hauge
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Vaner, der holder dig fast. Gamle problemer, der dukker op igen i nye forklædninger. Opløftende forandringer, der ikke varer ved. Spirituelle løfter, der ikke rigtig bliver indfriede. Kender du noget af det? Jeg gør! Efter mere end 35 år som spirituel underviser har jeg prøvet lidt af hvert. I 2006 ramte jeg muren og måtte tage en helt ny vej med mit liv. Efter flere indledende øvelser og opbrud blev jeg klar til det, som jeg endelig kunne møde i 2010-11. Den største gave i mit liv, og noget af det vigtigste jeg har oplevet. For mig er der et liv før og et liv efter SoulFlow – helt enkelt. Klienterfaringer med mange hundreder sessioner, plus 4 uddannede hold SoulFlow Guider, giver nu også et voksende erfaringsgrundlag, der viser at denne psykospirituelle, healingsterapeutiske metode virker.

med Søren Hauge spirituel underviser, vejleder og forfatter. 

Kom ind på Yogaskolen og deltag i et spændende og oplysende debatarrangement!                                            
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 182123
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-11-2018 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Søren Hauge
Priser:
Almen DKK 100,00