Om os

Vi er en usekterisk og upolitisk fritidsskole

Skolen blev grundlagt i 1987 og det er Yogaskolens treogtredivte sæson, vi med dette program byder velkommen til.

Igen i år har vi sammensat et alsidigt program med en del nye og spændende tilbud, som vi håber vil inspirere både gamle og nye elever til at skabe sig en god hverdag og dermed et bedre liv.
Vi glæder os til at se jer til nogle af de spændende kurser, foredrag og debatoplæg.


Medlemmer af foreningen for Nyborg Yogaskole
5% rabat på alle aktiviteter - Årligt kontingent er 100 kr.

Ved online tilmelding
Ved online tilmelding skal du bl.a. oplyse en email-adresse. Yogaskolen udleverer ikke data til andre, men vil forbeholde sig retten til at sende relevante informationer til den oplyste adresse. Kontakt Yogaskolen hvis du skifter telefonnummer, adresse eller email.

Betaling
Overførsel via pengeinstitut er ikke en online betaling. Du modtager kodelinjen som ellers vil stå i bunden af et indbetalingskort, og med disse data kan du fra din netbank overføre beløbet. Du modtager kvitteringer på alle transaktioner via email.

Det er nu muligt at betale med Dankort også, ved tilmelding på hjemmesiden. Der kan også betales kontant med SWIPP eller MOBILPAY.

Facebook
Yogaskolen har fået sin egen facebookside, så vil du følge med i hvad der sker på skolen så klik ind på: www.facebook.com/Dofyogaskoleninyborg og tryk på: "synes godt om" så vil du kunne holde dig opdateret.