Praktiske oplysninger

Vi er en usekterisk og upolitisk fritidsskole

Corona nyt

Nedlukningen af landets aftenskoler med flere er blevet forlænget til 21. maj 2021. 

Teknisk set er det lokaler, som er lukkede, da der fortsat må undervises online og udendørs med op til 25 deltagere. Lukningen gælder til gengæld alle indendørs faciliteter - også selvom disse ikke er lukkede for andre brugere f.eks. kirker eller terapibassiner.

Vi afventer ny information fra Kulturministeriet.

Forlængelse af restriktioner til 21.maj 2021
De allerede kendte restriktioner med krav om brug af værnemidler (mundbind eller visir) samt forsamlingsloftet på 10 personer er forlænget foreløbigt frem til 21.maj 2021.

Desuden er der kommet en præcisering i forhold til forsamlingsloftet, som betyder, at der må være op til 10 deltagere på et hold. Personer, f.eks. en underviser, som er til stede i kraft at et arbejdsforhold, er ikke en del af begrænsningen.


Skolen blev grundlagt i 1987 og det er Yogaskolens 34. sæson, vi med dette program byder velkommen til.


Igen i år har vi sammensat et alsidigt program med en del nye og spændende tilbud, som vi håber vil inspirere både gamle og nye elever til at skabe sig en god hverdag og dermed et bedre liv.
Vi glæder os til at se jer til nogle af de spændende kurser, foredrag og debatoplæg.


Medlemmer af foreningen for Nyborg Yogaskole
5% rabat på alle aktiviteter - Årligt kontingent er 100 kr.

Ved online tilmelding
Ved online tilmelding skal du bl.a. oplyse en email-adresse. Yogaskolen udleverer ikke data til andre, men vil forbeholde sig retten til at sende relevante informationer til den oplyste adresse. Kontakt Yogaskolen hvis du skifter telefonnummer, adresse eller email.

Betaling
Overførsel via pengeinstitut er ikke en online betaling. Du modtager kodelinjen som ellers vil stå i bunden af et indbetalingskort, og med disse data kan du fra din netbank overføre beløbet. Du modtager kvitteringer på alle transaktioner via email.

Det er nu muligt at betale med Dankort også, ved tilmelding på hjemmesiden. Der kan også betales kontant med SWIPP eller MOBILPAY.

Facebook
Yogaskolen har fået sin egen facebookside, så vil du følge med i hvad der sker på skolen så klik ind på: www.facebook.com/Dofyogaskoleninyborg og tryk på: "synes godt om" så vil du kunne holde dig opdateret.

DOF Yogaskolen i Nyborg 
V
estervoldgade 4, 1. i gavlen    
CVR nr.: 19652491
Kontor:
 Skippergade 1, 1. 5800 Nyborg
Telefon: 65 31 11 66    
Mobil: 51 80 63 66                                                                                                                                                                                   
E-mail: info@yogaundervisning.dk

dof